27 noiembrie 2009

unudoi


13 comentarii:

Unknown spunea...

la portretele astea doua imi plac foarte mult starile persoanelor fotografiate

bogudan spunea...

foarte bune... ca de obicei de altfel.
dar de ce n-ai facut-o si pe a doua mica si n-ai dat un sharf?
ia te rog
P.S. sa vb cu fata ca vreau si eu s-o pozez.
si mai e una mai jos pe blog :)

Lavinia Ban spunea...

ai niste portete foarte reusite... cu feeling

Ioana Mitrache spunea...

Imi place ambele stari ale fotografiilor, dar o prefer pe prima, de, este un "el" :)

Ioana Mitrache spunea...

Imi place ambele stari ale fotografiilor, dar o prefer pe prima, de, e barbat :)

Cana cu Cirese spunea...

eu, una, te consider cea mai buna dintre noi, poate nu ca fotograf - nu-s in masura sa judec - dar sigur ca "efect". Tu prinzi starile, tu prinzi situatiile, tu prinzi ceea ce te inconjoara intr-o invizibila plasa, o studiezi instant, ii pui un "efect", o transmiti - prin fotografie - s-o lasi sa-ti scape! esti ca pescarul sportiv, asa cum sunt si fotografiile tale sunt trofee! pentru ca ai numai 17 ani as vrea sa-ti spun o istorioara, ..., nu acum, ca si asa am scris prea mult, dar curand.
sper sa te cunosc personal intr-o zi, manuela

Unknown spunea...

Extraodinare portrete. Sunt portretele cu stare de care spune DL. Jos palaria !

laura t spunea...

chiar daca nu am prea comentat am urmarit postarile tale. imi plac portretele tale. sunt de efect, cum bine zice manuela.
imi place in special primul portret.

Catalin spunea...

Toată lumea te laudă...însă nimeni nu spune ce ar mai fi fost de făcut...
pentru viitor. Aşa nu ai cum să progresezi...

Meetmeinthe20s spunea...

cum am mai spus si in comentariile anterioare, ai un talent deosebit la portrete. felicitari si multa munca in continuare. toate cele bune

Cana cu Cirese spunea...

pt. vio si catalin - pt ca a adus vba - iti voi scrie telegrafic acea istorioara: a fost un baiat (acum e barbat) de varsta ta, care-si dorea sa devina tobosar (rock) si pt ca nu avea bani, si-a facut o bucata de lemn - pe post de "premier" si-si cumpara numai bete de tobosar, pe care le rupea exersand... asculta pink floyd ore intregi(se uita la casete video si studia tobosarul lor) si batea, batea, batea... in timp, a ajuns sa cante c-o formatie obscura, cu una stiuta, apoi una mai cunoscuta, apoi lumea a spus ca-i f bun, ca are potential, ..., si asa a fost, si-a luat tobe scumpe, fel de fel de fetze pt ele (cu ulei), metronom, etc. a exersat, dar "pe ceas", a inceput sa planifice castiguri si n-a mai avut timp sa viseze, se aspire, avea confirmari. Azi este un tobosar bun, la o formatie rock buna, dar nu e cel mai bun, a lasat locul liber unui alt pusti de 17 ani, pt ca el pe drum si-a pierdut visul, inocenta si dorinta de a fi cel mai bun! mult succes, sa nu te corupa succesul, sa nu te strice banii! manuela

vio spunea...

in pirmul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru complimente si sfaturi.

manuela, iti multumesc pentru povestitoara. este o situatie des intalnita in zilele noastre si de care ar trebui cu totii sa ne ferim.

sper ca niciunul dintre noi sa nu ajunga sa uite de unde a pornit, de aspiratii si sa se lase prins in plasa castigurilor cat mai mari..
cred ca ar trebui sa faci un post special cu aceasta povestioara. multi ar avea de invatat din ea :)

Anonim spunea...

Imi place foarte mult primul portret. Expresivitatea subiectului este de nota 10.